Le notti di Cabiria - Fellini, Federico; Fellini, Federico; Masina, Giulietta; Périer, François; Marzi, Franca, 1926-1989; Gray, Dorian, 1936-2011 (Studio Canal ; Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2003)
Η Καμπίρια είναι μια καλόκαρδη πεταλουδίτσα της νύχτας, μια γυναίκα με αστείρευτο πάθος για ζωή, αγάπη, και ειλικρινή έρωτα. Παρακολουθούμε τις νύχτες και τις μέρες της ενώ προσπαθεί να πιστέψει στα θαύματα για μια ακόμη φορά, ν'αγαπήσει και να ελπίσει. Κι όπως γίνεται σχεδόν πάντα να ραγίσει η καρδιά της και πάλι και να μείνει μόνη με τη γλυκόπικρη ελπίδα πως το αύριο μπορεί να είναι καλύτερο και πως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν την αλήθεια της καρδιάς.