I, Ceasar [i.e. Caesar] - Grabksy, Phil; Grabksy, Phil (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1997)
"Η άνοδος και η πτώση της Ρωμαϊκής παντοκρατορίας μέσα από τα μάτια των 6 σημαντικότερων αυτοκρατόρων: Ιούλιος Καίσαρας, Αύγουστος, Νέρωνας, Αδριανός, Μέγας Κωνσταντίνος, Ιουστινιανός". Περίληψη από τη θήκη.