Η κουζίνα του Αιγαίου : αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα = Aegean cuisine : great foods and flavors from the Cyclades and the Dodecanese
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Κόχυλα, Νταϊάνα |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek English |
| Δημοσίευση: |
Σύρος :
ΚΕΤΑ Νοτίου Αιγαίου,
c2008.
|
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Συνταγές του λαδιού και της ελιάς
από: Καράμπελα, Μαρία
Δημοσίευση: (2007) -
Τι να μαγείρευε η γιαγιά Ζαχαρένια; :
από: Καραγιαννόπουλος, Στέλιος
Δημοσίευση: (2022) -
Μαγειρεύοντας με λάδι (και άλλα--) στην Αγία Παρασκευή Λέσβου :
Δημοσίευση: (2007) -
Τα αβγά
από: Roux, Michel 1943-
Δημοσίευση: (2005) -
Bella Martha
Δημοσίευση: (2000)