Pat Garrett and Billy the Kid - Peckinpah, Sam, 1925-1984; Coburn, James; Kristofferson, Kris; Dylan, Bob, 1941- (Turner Entertainment Co., 2005)
Είναι πιστοί φίλοι και ορκισμένοι αντίπαλοι. Ο πρώτος ονομάζεται Μπίλι δε Κιντ και ακολουθεί τους δικούς του νόμους. Από την άλλη, ο δεύτερος είναι εκπρόσωπος του Νόμου. Πρόκειται για τον σερίφη Πατ Γκάρετ, που κάποτε ήταν ο μόνιμος συνεργάτης του Μπίλι.