Κυνόδοντας - Λάνθιμος, Γιώργος; Λάνθιμος, Γιώργος; Στεργιόγλου, Χρήστος; Valley, Michele; Παπούλια, Αγγελική; Πασσαλής, Χρήστος; Τσώνη, Μαίρη; Καλαϊτζίδου, Άννα (Boo Productions, 2009)
Ο πατέρας, η μητέρα και τα τρία τους παιδιά ζουν σε μία μονοκατοικία έξω από την πόλη. Γύρω από το σπίτι υπάρχει ένας ψηλός φράχτης. Τα παιδιά δεν έχουν φύγει ποτέ από το σπίτι. Διαπαιδαγωγούνται, ψυχαγωγούνται, βαριούνται και αθλούνται έτσι όπως οι γονείς τους πιστεύουν ότι θα έπρεπε, χωρίς κανένα εξωτερικό ερέθισμα. Τα παιδιά επίσης πιστεύουν ότι τα αεροπλάνα που πετάνε πάνω από το σπίτι είναι παιχνίδια και ότι τα ζόμπι είναι μικρά κίτρινα λουλούδια. Ο μόνος άνθρωπος που μπαίνει μέσα στο σπίτι είναι η Χριστίνα, η οποία δουλεύει σαν φρουρός security στο εργοστάσιο του πατέρα. Ο πατέρας κανονίζει τις επσκέψεις της στο σπίτι με σκοπο να κατευνάζει τις σεξουαλικές ορμές του γιου. Όλη η οικογένεια, και ιδιαίτερα η μεγάλη κόρη, λατρεύει τη Χριστίνα. Μια μέρα η Χριστίνα κάνει δώρο στη μεγάλη κόρη μια στέκα για τα μαλλιά ζητώντας της κάτι άλλο σε αντάλλαγμα.