Heat - Mann, Michael, 1943-; Mann, Michael, 1943-; Pacino, Al, 1940-; De Niro, Robert; Kilmer, Val, 1959- (Monarchy Enterprises, 2005)
Ένας εξαιρετικός αστυνομικός του Λος Άντζελες (Αλ Πατσίνο) , ακολουθεί τα ίχνη ενός ιδιοφυούς κλέφτη (Ρόμπερτ ντε Νίρο) , ο οποίος μετά από μια ένοπλη ληστεία σχεδιάζει ένα ακόμη μεγάλο κόλπο πριν αποσυρθεί.