Days that shook the world - Bartlett, David; Bartlett, David (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2003)
"Το BBC παρουσιάζει μια εκπληκτική ανθολογία όπου μας παρουσιάζονται τα πιο συνταρακτικά ιστορικά γεγονότα της νεότερης ιστορίας της ανθρωπότητας". Περίληψη από τη θήκη.