Jaws - Spielberg, Steven, 1946-; Shaw, Robert, 1927-1978; Scheider, Roy; Dreyfuss, Richard (Universal Studios, 2005)
Όταν ένας γιγαντιαίος λευκός καρχαρίας σπέρνει τον τρόμο στις παραλίες μιας αμερικανικής κωμόπολης, ο τοπικός σερίφης, ένας ωκεανολόγος και ένας βετεράνος θαλασσόλυκος αναλαμβάνουν να τον εξοντώσουν.