Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα - Νικολαΐδης, Νίκος, 1939-2007; Νικολαΐδης, Νίκος, 1939-2007; Λαζαρίδου, Όλια; Παναγιωτίδης, Άλκης; Τζούμας, Κωνσταντίνος, 1944-2022; Βαλαβανίδης, Χρήστος Ν., 1944- (χ.ό., 1979)
Ο σκηνοθέτης μελέτησε τη μετατροπή των κοινωνικών αξιών, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα μιας ομάδας πέντε φίλων που συναντιούνται μετά από ένα μακροχρόνιο διαχωρισμό και μοιράζονται μεταξύ τους τις λεπτομέρειες της δύσκολης ζωή τους. Η ταινία έγινε το σύμβολο της γενιάς του 1950 και αντανακλούσε τις προσωπικές του απόψεις σχετικά με το πρόβλημα της αλλοτρίωσης στο σύγχρονο κόσμο.