Γλυκιά συμμορία - Νικολαΐδης, Νίκος, 1939-2007; Νικολαΐδης, Νίκος, 1939-2007; Τομαζάνη, Δέσποινα, 1945-; Μασκλαβάνου, Δώρα; Σπυριδάκης, Τάκης; Μόσχος, Τάκης; Τζούμας, Κωνσταντίνος, 1944-2022; Παναγιωτίδης, Άλκης (χ.ό., 1983)
Ο Αργύρης, ο πρόσφατα αποφυλακισμένος φίλος του Ανδρέας, η Μαρίνα και η Σοφία, αποτελούν μια παρέα που ζει σε μια μονοκατοικία. Έχουν φτάσει σ' ένα συναισθηματικό αδιέξοδο κι αναζητούν κάτι πάνω στο οποίο θα ακουμπήσουν, κάτι για το οποίο θα άξιζε ακόμα και να πεθάνουν. Σέρνοντας πίσω τους ένα πολυτάραχο παρελθόν, επιδίδονται σε παντοειδείς απρέπειες: τρώνε σε πολυτελή εστιατόρια χωρίς να πληρώνουν, κλέβουν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ, ρούχα από καταστήματα, λίρες από χρηματοκιβώτια, λεφτά από φίλους, παίζουν σε πορνοταινίες (ο Ανδρέας κι ο Αργύρης) ή χρηματοδοτούν μια παράνομη αντιεξουσιαστική οργάνωση (η Σοφία).