No budget story - Χαραλαμπίδης, Ρένος, 1970-; Χαραλαμπίδης, Ρένος, 1970-; Χαραλαμπίδης, Ρένος, 1970-; Μποσταντζόγλου, Γιάννης, 1951-; Παπαδήμα, Δήμητρα; Πεφάνη, Βάνα; Ζορμπά, Νίτσα; Βουλτζάτης, Γιώργος; Μπάρας, Κώστας; Ξυκομηνός, Κώστας; Αλαχούζος, Γιώργος; Μπακόλας, Γιώργος; et al. (χ.ό., 1997)
Ένας φέρελπις νέος σκηνοθέτης ψάχνει να βρει χρήματα για να ολοκληρώσει τα καλλιτεχνικά του σχέδια. Θα μπλέξει με διάφορους περίεργους τύπους, έναν πρώην παραγωγό πορνό ταινιών και δύο μπράβους που τον κυνηγούν για απλήρωτα ενοίκια και όλα αυτά για να καταφέρει να γυρίσει μία ερωτική ιστορία.