The ballad of Cable Hogue - Peckinpah, Sam, 1925-1984; Robards, Jason, 1892-1963; Stevens, Stella, 1936- (Warner Bros Entertainment : Turner Entertainment, 2006)
Έτος 1908. Η πάλαι ποτέ Άγρια Δύση έχει αλλάξει ριζικά. Όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον ψαρομάλλη Κέιμπλ Χογκ, έναν άνθρωπο των συνόρων. Παρά το γεγονός πως έχει κερδίσει μια ολόκληρη περιουσία πουλώντας νερό σε διψασμένους ταξιδιώτες, ο Κέιμπλ αρκείται στο να περιμένει. Διότι, κάποια μέρα, τα δύο καθάρματα που αρκετό καιρό πριν τον είχαν ληστέψει αφήνοντάς τον αιμόφυρτο να πεθάνει στην καυτή έρημο της Αριζόνα, θα περάσουν σίγουρα από εδώ και θα ζητήσουν να σβήσουν τη δίψα τους.