Saraband - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Ullmann, Liv; Josephson, Erland, 1923-2012; Ahlstedt, Börje, 1939-; Fred, Gunnel, 1955- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2003)
Μετά το διαζύγιό τους ο Γιόχαν και η Μάριαν ζουν χωριστά. Όταν θα ξανασυναντηθούν 32 χρόνια μετά, θα έρθουν αντιμέτωποι με το χαμένο χρόνο, τα λάθη που τους κράτησαν μακριά και τα νέα δεδομένα που πρέπει να χειριστούν.