Persona - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Ullmann, Liv; Andersson, Bibi, 1935-2019; Krook, Margaretha, 1925-2001; Björnstrand, Gunnar, 1909-1986 (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1966)
Η Ελίζαμπετ Βόγκλερ, μια νεαρή ηθοποιός, οδηγείται σταδιακά στην τρέλα. Η Άλμα, μια νεαρή νοσοκόμα, αναλαμβάνει την επίβλεψή της. Το ταξίδι των δύο γυναικών σ' ένα παραθαλάσσιο θέρετρο θα τις φέρει αντιμέτωπες με τα λάθη του παρελθόντος, τις φοβίες τους και την ζωτική ανάγκη τους να αγαπηθούν.