Viskningar och rop - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Andersson, Harriet; Sylwan, Kari; Thulin, Ingrid; Ullmann, Liv; Josephson, Erland, 1923-2012; Arlin, Georg; Moritzen, Henning, 1928-2012 (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1973)
Η ιστορία μιας άρρωστης γυναίκας την οποία φροντίζουν οι δύο αδελφές της γίνεται στα χέρια του Μπέργκμαν ένα διαπεραστικό ψυχογράφημα για την ανθρώπινη μάχη με τη ζωή και τον θάνατο.