Ah fei jing juen - Wong, Kar-wai, 1958-; Cheung, Leslie, 1956-2003; Liu, Jialing, 1964-; Zhang, Manyu; Lau, Andy, 1961- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1990)
Χονγκ Κονγκ, 1960. Ο νεαρός Γιάντι αλλάζει συχνά ερωμένες, αδιαφορώντας για την αυτοκαταστροφική πορεία που εκείνες παιρνούν όταν τις εγκαταλείπει. Αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μάθει το όνομα της βιολογικής του μητέρας και να την αναζητήσει.