Do lok tin si - Wong, Kar-wai, 1958-; Lai, Leon, 1966-; Reis, Michelle Monique, 1970-; Kaneshiro, Takeshi; Yeung, Charlie, 1974- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1955)
Ένας εκτελεστής αποφασίζει να αποσυρθεί από το επάγγελμα και να εξαφανιστεί, ραγίζοντας την καρδιά της συνεργού του, η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Ένας πρών κατάδικος, άλαλος από την μέρα που έφαγε ληγμένη κονσέρβα ανανά, εισβάλλει τη νύχτα σε κατάστηματα, υποχρεώνοντας πελάτες να καταναλώσουν τα αγαθά τους, ενώ γνωρίζει για πρώτη φορά την αγάπη στο πρόσωπο μιας μελαγχολικής κοπέλας, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της.