Last days - Van Sant, Gus; Pitt, Michael, 1981-; Haas, Lukas, 1976-; Argento, Asia, 1975-; Green, Scott (Scott Patrick); Vicius, Nicole (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2005)
Ένα ανεξάρτητο ροκ οδοιπορικό στο παρασκήνιο της μουσικής βιοηχανίας. ένα ποιητικό υστερόγραφο στις γενιές που μεγάλωσαν και πίστεψαν στο “live, fast, die young". Ένα προσωπικό ημερολόγιο των τελευταίων ημερών ενός έκπτωτου ροκ σταρ εμπνευσμένο από τον Κερτ Κομπέιν, τραγουδιστή του συγκροτήματος Nirvana.