Reservoir dogs - Tarantino, Quentin; Keitel, Harvey; Buscemi, Steve, 1957-; Roth, Tim (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1992)
Πέντε άντρες χωρίς ονόματα, μια ληστεία "χαλασμένη" την τελευταία στιγμή, μια συμμορία χωρίς ταυτότητα, ένας τραυματισμένος ο οποίος αιμορραγεί, ένα παρελθόν που πρέπει να γίνει γνωστό.