The Doors - Stone, Oliver; Kilmer, Val, 1959-; Ryan, Meg; MacLachlan, Kyle, 1959- (Σινεμά DVD collection. Classics ;, 1991)
Η θριαμβευτική άνοδος και η περιπετειώδης πτώση του χαρισματικού τραγουδιστή Τζιμ Μόρισον από τα πρωτοσέλιδα της μουσικής μυθολογίας στο βυθό της προσωπικής του ύπαρξιακής κόλασης.