Three days of the Condor - Pollack, Sydney, 1934-2008; Redford, Robert; Dunaway, Faye; Sydow, Max von, 1929-2020 (Σινεμά DVD collection. Classics ;, 1975)
Μία συνηθισμένη μέρα, ένας υπάλληλος της CIA επιστρέφει από το διάλειμμά του για να βρει όλους τους συναδέλφους του νεκρούς. Ο προϊστάμενός του θα στείλει έναν προστάτη για να τον απεγκλωβίσει από το σκηνικό του θανάτου, αλλά όταν ο τελευταίος φτάσει, αντί να προσφέρει προστασία στον άνθρωπο της CIA, θα προσπαθήσει να τον σκοτώσει. Τελευταίος στόχος ενός σκοτεινού πολιτικού σχεδίου, ο "Κόνδορας", θα βρει καταφύγιο με την βοήθεια μιας γυναίκας και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την ταυτότητα του υποψήφιου δολοφόνου του.