The limey - Soderbergh, Steven, 1963-; Stamp, Terence; Fonda, Peter, 1940-2019 (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1999)
Ένας πατέρας που έρχεται στην Πόλη των Αγγέλων για να εκδικηθεί το θάνατο της κόρης του. Απέναντί του ένας Αμερικανός όμοιός του, μπορεί να προσωποποιεί το κακό, αλλά τελικά, τίποτα δεν είναι τόσο σαφές όσο φαίνεται.