Cidade de Deus - Meirelles, Fernando; Rodrigues, Alexandre, 1983-; Firmino, Leandro, 1978-; Haagensen, Phellipe, 1984- (Σινεμά DVD collection. Χρυσή οθόνη, 2002)
Βουτώντας στις σκληρές ιστορίες του κόσμου των ναρκωτικών, στα γκέτο των φτωχών του Ρίο ντε Τζανέιρο, η ταινία δεν έχει μόνο το ρεαλισμό ενός ντοκιμαντέρ, αλλά και μία σκηνοθετική δεξιοτεχνία που οδήγησε πολλούς να μιλήσουν για ένα νέο Μάρτιν Σκορσέζε.