Indochine - Wargnier, Régis; Deneuve, Catherine, 1943- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1992)
Ταξιδεύοντας στην εποχή που η γαλλική αποικιοκρατία στην Ινδοκίνα είχε αρχίσει να γκρεμίζεται πριν η χώρα μεταμορφωθεί τελικά στο ανεξάρτητο Βιετνάμ, ο σκηνοθέτης Ρεζί Βαρνιέ ποντάρει τόσο στην ιστορική αυθεντικότητα όσο και στην υψηλή αισθητική της παραγωγής για να μας παραδώσει ένα επικό ρομαντικό δράμα.