Trainspotting - Boyle, Danny; McGregor, Ewan, 1971-; Carlyle, Robert, 1961- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1996)
Η ιστορία του Mark Rento και των "φίλων" του - ένα τσούρμο από αποτυχημένους, ψεύτες, ψυχοπαθείς, κλέφτες και πρεζόνια.