Angel heart - Parker, Alan, 1944-2020; Rourke, Mickey; De Niro, Robert; Bonet, Lisa, 1967- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1987)
Ο Χάρι Έιντζελ είναι ντετέκτιβ ο οποίος αναλαμβάνει να αναζητήσει τα ίχνη ενός τραγουδιστή με το όνομα Τζόνι Φέιβοριτ, για λογαριασμό ενός μυστηριώδη ανθρώπου με το όνομα Λούι Σάιφερ. Με φόντο τη γεμάτη εκπλήξεις Νέα Ορλεάνη της δεκαετίας του '50, η έρευνά του θα πάρει σύντομα διαφορετική τροπή και από μία υπόθεση ρουτίνας θα καταλήξει σε ένα ανθρωποκυνηγητό ζωής και θανάτου. Ο άγνωστος κόσμος στον οποίο θα εισχωρήσει άθελά του δε θα τον οδηγήσει απλώς στην παράνοια, αλλά θα του αποκαλύψει πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ίδια η κόλαση.