Jane Eyre - Mann, Delbert, 1920-2007; Scott, George C., 1927-1999; York, Susannah; Bannen, Ian, 1928-1999; Hawkins, Jack, 1910-1973; Porter, Nyree Dawn (χ.ό., 1970)
Η Τζέιν Έιρ είναι ορφανή, μεγαλωμένη στο σχολείο Λόουγουντ. Κάποια στιγμή αναλαμβάνει χρέη γκουβερνάντας της μικρής Αντέλ στην οικία Θόρνφιλντ. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα συμβούν πολλά περίεργα και τελικά η ίδια και ο Έντουαρντ Ρότσεστερ, ιδιοκτήτης του οίκου και προστάτης της μικρής Αντέλ, ερωτεύονται. Όμως ξαφνικά, ενώ η Τζέιν ετοιμάζεται να κερδίσει την ευτυχία που της αξίζει, ένα σκοτεινό μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο, την αγάπη και κατανόηση ώστε να μπορέσει να θριαμβεύσει.