Les misérables - Dayan, Josée; Depardieu, Gérard, 1948-; Malkovich, John (s.n., 2000)
Στην Γαλλία του 1810, ένας πρώην κατάδικος προσπαθεί να ξεκινήσει μια δεύτερη ζωή, με νέα ταυτότητα, αλλά τον καταδιώκει ένας επίμονος αστυνομικός επιθεωρητής.