Jesus of Nazareth - Zeffirelli, Franco; Powell, Robert, 1944-; Hussey, Olivia; Ustinov, Peter (I.T.C. Entertainment, 1977)
Η πορεία της Αειπάρθενου και του Ιωσήφ, μακριά από την οργή του Ηρώδη, η Γέννηση του Ιησού, τα παιδικά Του χρόνια, τα θαύματα και τα πάθη Του, που κορυφώνονται με τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του στους ουρανούς,