D'Artagnan - Hyams, Peter; Deneuve, Catherine, 1943-; Suvari, Mena, 1979-; Rea, Stephen; Roth, Tim; Chambers, Justin (s.n.], 2001)
Με φόντο την Γαλλία του 17ου αιώνα, μια εποχή γεμάτη ίντριγκες κα προδοσίες, ο νεαρός Ντ' Αρτανιάν ξεκινά από το χωριό του, Γκαστόν, για το Παρίσι, με διπλή αποστολή: να ενταχθεί στην φημισμένη φρουρά του Βασιλιά, τους "Σωματοφύλακες" και να αναζητήσει τον άνθρωπο, που δολοφόνησε τους γονείς του, 14 χρόνια πριν. Στην επικίνδυνη, γεμάτη ληστές και μαχαιροβγάλτες, διαδρομή του προς την πρωτεύουσα, συναντά τυχαία και έναν ανυπέρβλητο εχθρό: τον συνωμότη Καρδινάλιο Ρισελιέ καιι τους υποστηρικτές του, με αρχηγό τον τρομερό Φεμπρ. Στο Παρίσι, ο νεαρός ξιφομάχος αναζητά τον πυρήνα της βασιλικής φρουράς, ο οποίος αποτελείται από τους ραμαλέους Άραμι, Άθο και Πόρθο.