Mansfield Park - Macdonald, Iain B.; Piper, Billie, 1982-; Redgrave, Jemma; Hodge, Douglas (Company Pictures, 2007)
Σε ηλικία δέκα ετών, η Φάνι Πράις οδηγείται από τη φτώχεια των παιδικών της χρόνων στο Πάρκο του Μάνσφιλντ, στο Νορθάμτον, όπου και πρόκειται να ζήσει με τους πλούσιους θείους της. Αν και αισθάνεται υποχρεωμένη που ανέλαβαν την επιμέλειά της, δεν παύει να δίνει πραγματικές μάχες για να προσαρμοστεί στις αριστοκρατικές τους συνήθειες και στις καθημερινές και πάντα προσβλητικές υπενθυμίσεις της ταπεινής της καταγωγής. Μοναδική της συντροφιά, ο ξάδελφός της Έντμουντ.