Northanger Abbey - Jones, Jon; Jones, Felicity; Beck, William; Cunningham, Liam (Company Pictures, 2007)
Η Κάθριν Μόρλαντ, η κόρη ενός κληρικού, οδηγείται στο Μπαθ από κάποιους οικογενειακούς φίλους. Εκεί θα γνωρίσει την οικογένια Θορπ και τα δυο τους παιδιά, την Ίζαμπελ και τον Τζον. Η Ίζαμπελ συνάπτει σχέση με τον αδελφό της Κάθριν, ενώ ο Τζον είναι ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη όμως έχει μάτια μόνο για τον Χέντρι Τίλνεϊ, το γιο ενός στρατηγού. Η Κάθριν και ο Χένρι δένονται πολύ, αλλά οι υποψίες της για το μυστηριώδη θάναταο της μητέρας του απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.