Johnny Stecchino - Benigni, Roberto; Benigni, Roberto; Braschi, Nicoletta, 1960-; Bonacelli, Paolo, 1939-; Volpi, Franco, 1921-1997 (Penta International, 1992)
Ο Ντάντε, ένας συνηθισμένος οδηγός λεωφορείου τυχαίνει να είναι ο σωσίας του διάσημου γκάνγκστερ Τζόνι Οδοντογλυφίδα. Αισθάνεται αποτυχημένος καθώς τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή του, ειδικά στον έρωτα. Μια αναπάντεχη συνάντηση με την όμορφη και πλούσια Μαρία, που είναι η ερωμένη του Τζόνι και μια πρόσκληση να επισκεφθεί τηβίλα του γκάνγκστερ στο Παλέρμο, θα βάλει τον Ντάντε σε απρόσμενες περιπέτειες και θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μαφία της Σικελίας.