Hearts in Atlantis - Hicks, Scott; Hopkins, Anthony, 1937-; Davis, Hope, 1967-; Morse, David, 1953- (Warner Home Video, 2001)
Θέλοντας να αγοράσει ένα ποδήλατο, ένα αγόρι δέχεται να κάνει θελήματα για τον ένοικο του επάνω ορόφου. Ο κύριος Μπρότιγκαν αποκαλύπτει στον μικρό Μπόμπι ότι διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις και για το λόγο αυτό καταζητείται από άνδρες που φορούν γκαμπαρνίνα και έχουν υπερβολικά μεγάλη σκιά.