Crimes of the heart - Beresford, Bruce; Keaton, Diane; Lange, Jessica; Spacek, Sissy (s.n.], 1986)
Τρεις δυναμικές αδερφές με διαφορετικές προσωπικότητες και ζωές: η Λένι, η μεγαλύτερη σε ηλικία, ανύπαντρη και χωρίς δεσμό, μένει στο πατρικό τους σπίτι στο Νότο φροντίζοντας τον άρρωστο παππού τους, η Μεγκ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της σαν τραγουδίστρια και ηθοποιός στο Χόλυγουντ ενώ η Μπέιμπ μόλις αποφυλακίστηκε μετά την δολοφονία του γερουσαστή άνδρα της. Οι δρόμοι τους ενώνονται και πάλι όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Λένι. Μετά από τόσα χρόνια όμως η μία μακριά από την άλλη η συμβίωσή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συγκρούσεις, εντάσεις αλλά και κωμικοτραγικές καταστάσεις συμβαίνουν όταν αποφασίσουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια του.