Niagara Niagara - Gosse, Bob, 1963-; Thomas, Henry, 1971-; Tunney, Robin (ArtFree, 2003)
Δύο έφηβοι, η Μάρσυ που πάσχει από σύνδρομο Tourette και ο Σεθ, ξεκινούν ένα ταξίδι προς τον Καναδά, κατά την διάρκεια του οποίου αγωνίζονται να επιβιώσουν κουβαλώντας το εφηβικό τους άγχος, μέσα σε μια άκαμπτη και άδικη κοινωνία.