Συγκριτική μελέτη πρωτοκόλλων συμφωνίας κλειδιού ομάδας που βασίζονται σε ταυτότητες : - Καμπαρμπάκης, Παύλος (2010)
Στην παρούσα Διπλωματική Μεταπτυχιακή εργασία γίνεται μια κριτική επισκόπηση, παρουσίαση κι αξιολόγηση της αποδοτικότητας των σημαντικότερων πρωτοκόλλων συμφωνίας κλειδιού ομάδας, τα οποία βασίζονται στην χρήση των ταυτοτήτων (IDs) των μελών της ομάδας. Για πρώτη φορά γίνεται μια συγκεντρωτική μελέτη για τα πρωτόκολλα Συμφωνίας Κλειδιού Ομάδας βασισμένα στην ταυτότητα, καλύπτοντας σχεδόν όλο το εύρος της βιβλιογραφίας.