Η επίδραση των χρωμάτων στον άνθρωπο : - Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα (2012)
Η μελέτη των χρωματικών αρμονιών και αντιθέσεων βοηθάει τον σχεδιαστή να κατανοήσει τις χρωματικές επιλογές και αντιδράσεις. Οι πληροφορίες για την χρήση του χρώματος στην τέχνη, το χρώμα στην αρχιτεκτονική και το χρώμα του συνόλου βοηθούν στην κατανόηση της επίδρασης του χρώματος.