A chorus line - Attenborough, Richard; Douglas, Michael, 1944-; Reed, Alyson; Frederick, Vicki; English, Cameron (Canal, 1985)
Σ'ένα θέατρο του Μπρόντγουαιη, μια ομάδα χορευτών περιμένουν και ελπίζουν να πετύχουν μια θέση στην παράσταση του Κόρους Λάιν. Μόνο οκτώ θα επιλεγούν.