Ladykillers - Mackendrick, Alexander, 1912-1993; Guinness, Alec, 1914-2000; Sellers, Peter, 1925-1980; Parker, Cecil, 1897-1971 (χ.ό., 1955)
Μια συμμορία από πέντε όχι και τόσο επιδέξιους απατεώνες νοικιάζει ένα διαμέρισμα σε μια απομονωμένη συνοικία του Λονδίνου. Εκεί σχεδιάζουν τη ληστεία της δεκαετίας με την κάλυψη ότι είναι μέλη ενός μουσικού συγκροτήματος. Τι γίνεται όμως όταν η ηλικιωμένη κυρία της οποίας νοικιάζουν το σπίτι ανακαλύπτει το σχέδιό τους και αποφασίζουν ότι πρέπει να φύγει από τη μέση;