Unfaithful - Lyne, Adrian; Gere, Richard, 1949-; Martinez, Olivier, 1966-; Lane, Diane (Twentieth Centruy Fox Film, 2002)
Μια τριανταπεντάχρονη παντρεμένη γυναίκα, ζει τον ευτυχισμένο γάμο της μέχρι που θα βρεθεί στο δρόμο της ένας άγνωστος γοητευτικός άντρας. Ένας απρόσμενος και θυελλώδης δεσμός με τον όμορφο και αρκετά νεότερό της άντρα θα τινάξει στον αέρα τη σχέση της με τον σύζυγό της. Όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει την απιστία, τυφλωμένος από τη ζήλια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εραστής της γυναίκας του για να ανακαλύψει ένα πρωτόγνωρο κύμα οργής να τον κατακλύζει.