Erik the Viking - Jones, Terry, 1942-2020; Jones, Terry, 1942-2020; Robbins, Tim, 1958-; Rooney, Mickey; Kitt, Eartha; Stubbs, Imogen, 1961-; Cleese, John; Sher, Antony, 1949- (χ.ό.], 1989)
Απογοητευμένος από τη βίαιη ζωή των συμπατριωτών του, ο Έρικ ο Βίκινγκ μαζεύει πολεμιστές από το χωριό του και ξεκινά σ' ένα επικίνδυνο ταξίδι στη Βαλχάλα, για να ζητήσει από τους θεούς να διακόψουν την αιματηρή, σκοτεινή εποχή του Ράγκναροκ και να ξαναδώσουν το φως του ήλιου στους ανθρώπους.