The count of Monte Cristo - Reynolds, Kevin; Caviezel, Jim, 1968- ((Ιστορικές περιπέτειες / Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία), 2002)
Ένας ναυτικός που κατηγορείται για προδοσία και στέλνεται στο νησί του Διαβόλου, καταφέρνει έπειτα από 13 χρόνια να δραπετεύσει και έχοντας ανακαλύψει έναν κρυμμένο θησαυρό, επιστρέφει στο Παρίσι για να εκδικηθεί εκείνους που συνωμότησαν για να τον στείλουν φυλακή.