Fairy tale - Sturridge, Charles; Keitel, Harvey; O'Toole, Peter, 1932-2013 (χ.ό.], 1997)
Η ιστορία αναφέρεται σε δύο κορίτσια που έχουν μια μοναδική ικανότητα... Μπορούν να φωτογραφίζουν νεράιδες. Ολόκληρη η Αγγλία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου παραληρεί με τις αποδείξεις ότι οι νεράιδες υπάρχουν.