Samba - Toledano, Éric; Nakache, Olivier; Sy, Omar, 1978-; Gainsbourg, Charlotte, 1971-; Rahim, Tahar, 1981-; Izïa, 1990- (Spledido, 2014)
Ο Σαμπά ήρθε στη Γαλλία πριν δέκα χρόνια από τη Σενεγάλη και άρχισε να κάνει διάφορες εποχιακές δύσκολες δουλειές. Η Αλίς, πρώην στέλεχος επιχειρήσεων, έχει εγκαταλείψει την καριέρα της και προσπαθεί να συνέλθει, εργαζόμενη εθελοντικά σε μία οργάνωση που βοηθάει μετανάστες. Και οι δύο προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το αδιέξοδο της ζωής τους, μέχρι που η μοίρα θα τους φέρει κοντά.