Συλλογή και σχεδίαση πληροφορίας για τα συμπληρώματα διατροφής προς ενημέρωση του καταναλωτή : - Σπυροπούλου, Ευτυχία (2010)
Η παρούσα διπλωματική εργασία ασχολείται με τα συμπληρώματα διατροφής και την ενημέρωση του καταναλωτή γύρω από τα προϊόντα αυτά. Το πρόβλημα που προσεγγίζει είναι η επάρκεια και η ποιότητα των πληροφοριών που παρέχονται στον καταναλωτή για τα συμπληρώματα διατροφής που αγοράζει και καταναλώνει. Στόχοι της εργασίας είναι: α)η εύρεση πληροφοριών που θα βοηθήσουν στην καλυτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, β)η εύρεση του τρόπου παρουσίασης των συλλεγμένων πληροφοριών στο καταναλωτικό κοινό.