You've got mail - Ephron, Nora; Hanks, Tom; Ryan, Meg (Warner Bros, 1998)
Ο μεγιστάνας των βιβλιοπωλείων Χάνκς και η ιδιοκτήτρια ενός μικρού βιβλιοπωλείου με παιδικά βιβλία Ράιαν, ερωτεύονται σφόδρα μέσα από το διαδίκτυο, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο ηλεκτρονικός τους εραστής είναι ο πιο μισητός τους ανταγωνιστής.