Mamma mia - Lloyd, Phyllida; Streep, Meryl; Brosnan, Pierce; Firth, Colin, 1960-; Skarsgard, Stellan; Walters, Julie, 1950-; Cooper, Dominic, 1978-; Seyfried, Amanda; Baranski, Christine (Universal Studios, 2008)
Λίγες μέρες πριν το γάμο της σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί, η Σόφι ανακαλύπτει την ύπαρξη τριών γοητευτικών αντρών στο παρελθόν της μητέρας της Ντόνα και προκειμένου να μάθει την ταυτότητα του πραγματικού της πατέρα, αποφασίζει να καλέσει και τους τρεις στο γάμος της! Μέσα από μια σειρά ξεκαρδιστικών περιπετειών, μαγικών τραγουδιών και υπέροχων ελληνικών τοπίων ο γρίφος θα βρει επιτέλους τη λύση του.