The hoax - Hallström, Lasse; Gere, Richard, 1949-; Molina, Alfred, 1953-; Harden, Marcia Gay; Davis, Hope, 1967-; Delpy, Julie, 1969-; Tucci, Stanley (Hoax Distribution, 2006)
Ο χαρισματικός και γοητευτικός συγγραφέας Κλίφορντ Ίρβιν καταφέρνει να πείσει τον κόσμο ότι είναι ο συγγραφέας της μοναδικής και αποκλειστικής βιογραφίας του δισεκατομμυριούχου Χάουαρντ Χιουζ. Όταν το ψεύτικο βιβλίο του κυκλοφορεί ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για τον Κλίφορντ ο οποίος προσπαθεί να καλύψει τη μεγάλη απάτη που έχει στήσει και να προλάβει κάθε αντίφαση που μπορεί να προκύψει και να αποκαλύψει το μυστικό του. Μετά από πολλά εμπόδια ο Ίρβιν βρίσκει τον εαυτό του στο κέντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας στην οποία φαίνεται να εμπλέκονται και υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.