I heart huckabees - Russell, David O., 1958-; Hoffman, Dustin, 1937-; Huppert, Isabelle; Law, Jude, 1972-; Schwartzman, Jason, 1980-; Tomlin, Lily; Wahlberg, Mark, 1971-; Watts, Naomi, 1968- (NI Europeean Film Productions : Twentieth Century Fox, 2004)
Ο Άλμπερτ Μαρκόβσκι προσλαμβάνει δύο ντετέκτιβ ειδικευμένους σε υπαρξιακά θέματα για να διερευνήσουν τι γίνεται στη ζωή του, στις σχέσεις του και κυρίως, τι προκαλεί τον ανταγωνισμό του με τον Μπραντ Σταντ, ένα ταχύτατα ανερχόμενο στέλεχος στα πολυκαταστήματα Χάκαμπις που φαίνεται να του κλέβει όλη τη δόξα και την επιτυχία. Στο σκηνικό μπαίνει ένα όμορφο μοντέλο, μια Γαλλίδα επαναστάτρια, ένας εκκεντρικός πυροσβέστης και η έκβαση της ιστορίας δεν θα μπορούσε να είναι πιο πρωτότυπη.